Som indehaver af en eller flere ejendomme, hvor boligerne lejes ud til andre, står man tit og skal finde balancen mellem at forbedre bygningen så lejerne er glade for at bo der, men samtidig ikke være nødsaget til at øge huslejen for meget.

Kampen om lejerens gunst

Ny dørtelefon i ejendommenIronisk nok vil de færreste lejer gerne at alt stod nyt og lækkert, men når det kommer til at afspejle disse forbedringer i huslejen, er indstilling lidt anderledes. Så hvis man som udlejer ønsker at have lejere der bliver boende i længere tid af gangen, så handler det om at finde den rette balance med hensyn til hvilke forbedringer der skal laves og hvornår.

Bliver ejendommen og lejligheden for slidt flytter lejeren ud. Stiger huslejen for voldsomt grundet mange større forbedringer risikerer man også at lejeren flytter.

Giv dine beboer mere tryghed i hverdagen

Noget langt de fleste vil lejere dog vil sætte pris på er nye dørtelefoner i ejendommen. Især hvis der slet ikke var nogen før. Det at have en dørtelefon til opgangen gør nemlig at det føles mere trygt at bo der. Da man med en dørtelefon ikke behøver at have hoveddøren til at stå ulåst så postbud og andre kan aflevere breve og pakker.

Når døren ikke er ulåst, er det heller ikke muligt for uvedkommende at komme ind i opgangen. Dermed skal man ikke være bekymret for at have nået stående foran sin dør eller for om man møder en ubehagelig type i opgangen. En følelse af sikkerhed langt de fleste vil foretrække at have.

Mere end bare en gammeldags dørtelefon

Da dørtelefoner får flere og flere tekniske funktioner. Nogle har blandt andet video i, så man kan se hvem det er der ringer på. Denne funktion gør at man ikke lukker nogen ind der udgiver sig for at være en anden end den de siger de er. Andre anlæg giver endda brugeren mulighed for at lukke folk ind i opgangen uden overhovedet at være hjemme, da de kan tage dørtelefonen og åbne døren via deres telefon.

Men nu flere tekniske funktioner dørtelefonen har, nu flere ting kan gå i stykker. Derfor er det smart at lave en aftale om vedligehold med elektrikerfirmaet der sætter den op. På den måde kan de sørge for at den hele tiden fungerer optimalt og efter hensigten. Dermed undgår du også klager fra beboer der har problemer med dørtelefonen.