Gratis byggetilbud

Byggetilbud er et populært begreb, som vi danskere er vilde med. Vi er glade for tilbud og for at spare penge. Det er kun godt, for der er al mulig grund til at indhente flere byggetilbud på din opgave.

Der kan være store omkostningsmæssige forskelle på diverse tilbud og samtidig vil det give dig bedre mulighed for at vurdere håndværkerne.

Byggetilbud er vejen til en billig håndværker

Der er ingen tvivl om at byggetilbud er vejen til at finde en billig håndværker, hvis det er dit store mål.  En af metoderne til at få indhentet tilbud på dit byggeri, er ved at benytte diverse services du finder på nettet.

Der er en lang række af denne type sider, af meget varierende kvalitet. Du skal derfor være kritisk, når du vurderer dem over for hinanden.

Byggefaget.dk har set nærmere på de forskellige udbydere og været i kontakt med flere af håndværkerne, som har været tilmeldt disse services. Tilbagemeldingerne er meget blandede, men så længe det er gratis at hente tilbud, er der intet at tabe som kunde.

Feedback for byggefirmaerne

Indgangsvinklen for byggefirmaer er en anden, da det typisk koster penge at være tilmeldt disse services. Det kan være et fast beløb, eller en procentdel af opgavens værdi.

Det kan være en vej eksponering, flere kunder og nye opgaver, men det er ikke altid der får glæde af disse gratis services. Ikke desto mindre kan det være en idé at prøve dem af, hvis din ordrebog alligevel er tom.

Gratis services på nettet

Der er igennem de sidste år kommet flere og flere services i byggebranchen, hvor du kan indhente tilbud fra tømrere, murere, malere og mange flere.

Et af de gode og troværdige steder at indhente byggetilbud er på Bygdanmark.dk. De har en lang række firmaer tilknyttet og det er gratis af sende en prisanmodning på dit byggeri.