Lån til nyt badeværelse

Søger du et lån til nyt badeværelse? Vi ser på dine finansieringsmuligheder som forbruger. Enkel og fleksibel ansøgningsproces.

Ansøg 100% gratis og uforpligtende hos online bankerne.

Søg finansiering af badeværelse

 

De forskellige lånemuligheder

Som udgangspunkt har du tre muligheder for at låne penge til badeværelsesprojektet, hvis ikke du selv har pengene stående på kontoen. Hvilken en af de tre muligheder, der er bedst, afhænger af din økonomiske situation, og hvor dyrt et badeværelse du skal have.

Er du træt af dit gamle badeværelse? Der er ingen tvivl om at et nyt badeværelse, vil gøre din bolig mere attraktiv, på mange måder. Få et godt indblik i dine tre forskellige finansieringsmuligheder.

Lån online

Den ene mulighed er at låne pengene online. Fordelen er, at det er hurtigt og nemt, og pengene kan være på din konto kort tid efter, du har søgt. Samtidig stiller de online låneudbydere ikke krav til, præcis hvad pengene skal bruges til. De vil bare være sikre på, du ikke står i RKI, og at du kan betale pengene tilbage.

Renterne er blevet meget konkurrencedygtige og ansøgningsprocessen er både nem og fleksibel. Desuden går det også hurtigere med at få svar på din ansøgning, end hvis du søger i banken. Du skal bare holde godt øje med alle udgifterne, så du ikke sætter dig dyrere, end du kan klare.

Online bankerne er blevet et godt supplement, men der er en del at vælge imellem, så det er vigtigt at du får skabt dig selv et godt overblik over muligheder, renter og vilkår. Det er vejen til at få valgt den bedste løsning. Der findes flere sammenligningstjenester på markedet, der kan være en god start på din låneproces. Her kan nævnes tjenester som Lånomaten og Termino, der giver dig overblikket over online bankerne, deres renter og krav, så du kan vælge på et godt og velinformeret grundlag.

Badforhandleren

Du har også mulighed for at låne pengene på en afdragsordning hos den enkelte forhandler af dit nye badeværelse. Du skal sætte dig grundigt ind i, hvad sådan en afdragsordning går ud på, hvor høj renten er, og hvor lang tid du skal afdrage over. Det kan nemlig godt blive en dyr løsning alt i alt, men til gengæld er det noget, du kan gøre, mens du alligevel er ved at investere, og det er nemt.

Ofte sker det alligevel i samarbejde med en af de låneudbydere, der ellers tilbyder lån online, så det kan godt være, der kan hentes en rabat på grund af samarbejdet mellem forhandleren og lånefirmaet.

Dit pengeinstititut

Den tredje løsning, du har til at finansiere et nyt badeværelse, er din egen bank. Hvis det kan lade sig gøre og banken er villig, er det at foretrække. Det kan dog være svært at sælge idéen om lån i den størrelsesorden til banken, men det kan hjælpe, at det kan forøge værdien af dit hus eller din lejlighed, hvis du får et nyere og bedre badeværelse.

Du kan med fordel have en sund dialog med din bankrådgiver om mulighederne, inden du tager din endelige beslutning.

Vælger du at søge og indhente tilbud fra online bankerne, vil du have et godt alternativ på hånden, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er vigtigt du sætter dig godt ind i hvad et badeværelse koster og ikke mindst, hvor du eventuelt kan spare via mere prisvenlige materialevalg. Badeværelset er faktisk det rum i boligen der koster mest pr. kvadratmeter at bygge om. Derfor er det vigtigt, at det hele er planlagt nøje, inden du begynder at renovere.

Vi kommer her med gode råd til, hvordan du fastlægger prisen på et nyt badeværelse.

Sådan fastlægger du prisen

At lave et badeværelse er dyrt og kompliceret, og især når man tænker på hvor få kvadratmeter det handler om. Der stilles nemlig særlige krav til materialer og udførelse, fordi rummet dagligt udsættes for vand og fugt. Før du begynder at købe materialer osv., så er der derfor nogle ting, som du skal overveje. Priserne kan variere en hel del, da der er flere forskellige faktorer at kigge på.

  1. Læg et budget

For at få et bedre overblik over hvad du har råd til, så er du nødt til at lægge et budget, hvor du stiller alle dine udgifter op. Selvfølgelig er du nødt til at arbejde med overslagspriser i starten, men efterhånden som flere detaljer falder på plads, så kan du lave et mere præcist budget. Byggeprojekter bliver næsten altid dyrere end planlagt, og derfor er det vigtigt, at du også giver budgettet lidt luft. Og husk momsen; i byggebranchen er oplyste priser ofte uden moms.

  1. Priser på materiale og hvidevarer

Når du skal have lavet et nyt badeværelse, så er det vigtigt at finde ud af hvilken stil du vil have, og hvad du skal vælge af materialer og installationer. Fliser bruges ofte både som overflade til gulve og vægge i badeværelset, og disse findes i mange forskellige størrelser, mønstre og materialer. Find ud af hvad du vil have, og dermed også prisen på de pågældende fliser.

Mth. installationer, så er det normalt en betegnelse for toiletkummen, håndvasken, vandhanen, bruseudstyr mm. Når det kommer til installationer, så er det også vigtigt at tjekke priserne ud, og finde noget der passer til dit budget, og det look du ønsker på dit badeværelse. Skal du have tørretumbler og vaskemaskine, så er det også værd at tjekke op på.

  1. Indhent tilbud

Et badeværelse er ikke et gør-det-selv arbejde, da en stor del af det skal udføres af autoriserede håndværkere. Et godt råd er derfor, at indhente tilbud fra forskellige håndværkere, så du på den måde kan finde frem til den bedste pris for dit nye badeværelse.

Det kan du gøre helt uforpligtende og gratis, og der er derfor ingen undskyldning for, ikke at prøve at få den billigste pris. Jo flere oplysninger du giver om dit projekt, jo mere præcist et tilbud kan håndværkerne komme med.

Få lagt en tilbagebetalingsplanen

Det er de færreste der bare kan betale med det samme, når der skal laves nye byggeprojekter i hjemmet, og her kan det være nødvendigt at låne penge. Men inden du gør, så få det indregnet i dit budget, klarlagt din ønskede ydelse og lagt en plan for tilbagebetalingen.

Du kan fint indhente tilbud, men sørg for at tjekke det hele igennem inden du skriver under. Den månedlige ydelse skal være til at betale, uden problemer, og selvom der kommer uforudsete regninger. Det sikrer at du kommer godt igennem tilbagebetalingsperioden.

Kom godt i gang via oversigten ovenfor og gå altid efter den laveste ÅOP, når du skal finde det billigste lån til badeværelse.