Kontakt

Byggefaget.dk er en dynamisk hjemmeside der hele tiden arbejder på at blive bedre og levere godt indhold til dig som læser. Har du spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via nedenstående formular:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Om Byggefaget

  Byggefaget er en hjemmeside med fokus på det danske erhvervsliv og dansk byggeri som helhed. Vores formål er at levere gode artikler, tips og information om alle aspekter af byggebranchen.

  Hjemmesiden sigter mod både private danskere, der kan bruge hjælpe til at finde det rette byggefirma eller gode råd til udførelsen af diverse gør-det-selv opgaver.  Vi sigter tilsvarende mode danske virksomheder med artikler om Byggefagets A-kasse, materialer, regnskab, økonomi og andre relevante emner.

  Vi  håber at du vil gøre Byggefaget.dk til en af dine foretrukne sider, når du leder efter svar og nyheder på erhvervs -og bygningsrelaterede spørgsmål. Vores team bag vil i hvert fald gøre hvad vi kan, for hele tiden at komme med interessante vinkler go spændende artikler.

  Byggefaget støtter forskellige initiativer, der sætter fokus på både arbejdsmiljø og miljøvenlighed, hvor særligt virksomheder kan være med til at gøre en stor forskel.

  Sundt Arbejdsmiljø SSL sikret

  bæredygtig-virksomhed.dk

  Byggefaget

  Vestergade 29, 1456 København

  E-mail: team@byggefaget.dk