Skabe til køkken

Køkkenet ser efterhånden gammelt og slidt ud, og det meste af inventaret kræver en kærlig hånd? At renovere køkkenet kan koste rigtig mange penge, hvis der skal hyres håndværkere til jobbet.

Hvis du gerne vil få det til at se nyere og mere moderne ud, kan du i stedet nøjes med at skifte skabene ud, så de i det mindste ser nye ud. Vi ser på hvordan du finder moderne varianter og en stilfuld farve der passer ind i dit hjem.

Guide til valg af køkkenskabe

Når du skal vælge dine køkkenskabe, skal du først og fremmest vurdere, hvor mange og hvor store skabe du har plads til. Start med målebåndet og find ud af, hvor meget plads du har at gøre med.

Hvis du har svært ved at visualisere dit nye køkken, og for eksempel ikke kan vurdere, hvilken farve modellerne skal være, findes der rigtig gode programmer til at hjælpe dig.

Online kan du finde indretningsprogrammer, som lader dig indrette hele din bolig i 3D, så du virkelig kan få en fornemmelse af, hvordan de nye skabe vil se ud i hjemmet.

Find skabe online, til en skarp pris

Når du har fundet ud af, hvor meget plads du har at gøre med og nogenlunde ved, hvordan de skal se ud, skal du i gang med at finde de nye skabe. Vi har fundet et par steder, hvor du kan shoppe rundt og finde rigtige flotte og stilfulde modeller.

  • Billigskabe.dk

På Billigskabe.dk kan du få masser af billige skabe. Der er gratis fragt, men du kan også selv hente dine nye køkkenskabe i deres fysiske butik i Jylland.

I shoppen finder du et bredt og varieret udvalg af stilrene og moderne varianter i hvide eller lyse nuancer – og til faste lave priser.

  • Kitchn.dk

Kitchn.dk tilbyder dig flere muligheder, når du skal have indrettet køkkenet. Du kan vælge at købe skabe efter specialmål eller få en tegning af hvordan rummet kan se ud og meget mere.

En god løsning hvis du ønsker en mere total og samlet løsning til hele rummet. De har ligeledes løssalg i deres webshop.

De skal være stilrene og holdbare

Når du udvælger dine køkkenskabe skal du sørge for at materialerne er holdbare, så du ikke skal til at skifte ud efter få år. De fleste foretrækker behandlet træ, som kan holde i rigtig mange år, men plast og stål anvendes ligeledes i stor stil.

Husk også at finde varianter, der matcher resten af inventaret i køkkenet. Hvis dit køleskab og din opvaskemaskine er hvide, bør du vælge lyse/hvide skabe så rummet kommer til at se sammenhængende og flot ud.