Skabe til badeværelse

Det ser ikke særligt pænt ud, hvis toiletpapiret står fremme, håndklæder flyder på gulvet og barbergrej fylder vasken.

Men med skabe på badeværelset kan alt rodet, der følger med et af husets travleste rum gemmes væk, så du ikke behøver at bekymre dig, når du har gæster på besøg. Vi ser på hvordan du vælger de rigtige modeller, der matcher dine behov og til fornuftige priser.

Guide til at vælge badskabe

Når du skal vælge skabene til dit badeværelse, er der nogle ting, du er nødt til at tage højde for. Først og fremmest skal du selvfølgelig vælg en model som der er plads til i rummet. Det ville være surt at have købt nogle flotte varianter, som der så alligevel ikke er plads til, så sørg for at få målt op, inden du går ud og køber.

Hvis du har svært ved at forestille dig badeværelset, efter de nye skabe er kommet på plads, kan du gøre brug af nogle af de indretningsprogrammer, som kan findes online. De giver dig mulighed for at indrette hele din bolig i 3D, så du bedre kan danne dig et indtryk af, hvordan ny møbler vil komme til at se ud.

Du skal også have besluttet dig for farven. De fleste vælger modeller i hvid til badeværelset, fordi hvid giver indtryk af sterilitet, hvilket et rum som badeværelset meget gerne skulle give. Husk at vælge varianter, som er nemme at gøre rene, så der ikke hurtigt kommer til at se beskidt ud udenpå og indeni skabene.

Hvor finder jeg badskabe?

Du kan finde badskabe rigtig mange forskellige steder. Det oplagte ville være at starte på nettet, hvor du kan klikke rundt, indtil du finder noget, du synes om. Derefter kan du tage ud og se skabene, og hvis de stadigvæk virker perfekte, kan du købe dem med hjem og installere dem i dit badeværelse. Vi har samlet et par steder, hvor du kan finde et stort udvalg til lave priser online.

  • Billigskabe

På Billigskabe.dk kan du, som navnet lægger op til, finde et stort udvalg af billige skabe. Der er også et bredt udvalg af badskabe, så det er bare om at klikke sig rundt. Også her kan du selv vælge, om du vil have leveret varerne eller selv ud at hente dem. Hvis du vælger selv at hente, skal du til Langå lige nord for Aarhus, hvor de har deres butik.

  • Nettoskabe

Nettoskabe har en god hjemmeshop, hvor du kan handle det meste inden for skabstyper og bordplader. Hvis du finder modeller du gerne vil have, kan du få dem leveret lige til døren og de kan tilbyde rigtig konkurrencedygtige priser. De er specialister på området, så hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan deres kundeservice ofte hjælpe dig på vej.