Dette indhold er sponsoreret.

Mange erhverv har brug for særligt praktiske biler, der opfylder og tilgodeser nogle forskellige behov. Man ser typisk at bygge- og håndværker branchen benytter varevogne og kassebiler, der kan rumme det store udvalg af værktøj og materialer, der oftest skal med ud til de fleste opgaver.

Derfor er kassebilen Ford Transit Custom også godt egnet til netop disse brancher, da den har et væld af muligheder, der gør den til en god firmabil.

Ford bilEn bil med mange muligheder

Det handler om den praktiske Ford Transit Custom, der byder på hele fire udstyrsmodeller; Trend, Limited, Sport eller Plug-in Hybrid. Bilen henvender sig særligt til bygge- og håndværker branchen med et rummeligt og praktisk varerum, hvor der både har lys i loftet og en hård bund af plast. Det giver mange muligheder for opbevaring og transportering af materialer og værktøj, hvilket bestemt er med til at gøre arbejdsdagen nemmere.

Bilen fås i to forskellige længder, 2,55 meter eller 2,92 meter, og med anhængervægt fra 1750kg til 2800kg. Derudover fås modellen med automatisk eller manuelt gear, og kan med dieselmotor kører fra 12,9 km/l til 14,5 km/l.

Du skal heller ikke bekymre dig om at proppe bilen for meget, for med sine 131 eller 170 hestekræfter kan denne firmabil trække lidt af hvert.

Tre varianter til alle behov

Den mest populære variant i denne serie er Ford Transit Custom Trend, der indeholder masser standardudstyr som blandt andet aircondition, skydedør til varerum, fartpilot, p-sensor og lastluge. Det er også denne bil fra serien der tilbyder de fleste varianter i forhold til brændstof, gearkasse og dimensioner, så du kan få en skræddersyet firmabil.

Ford Transit Custom Limited tilbyder mange af de samme elementer som Trend-udgaven, men har dog yderligere standardudstyr, der gør denne model lidt mere eksklusiv. Med denne som firmabil kan du blandt andet forvente flere hestekræfter, mere avanceret teknologi, og et andet design. Her får du nemlig indfarvede dørgreb, bagkofanger og sidelister, 8 tommer touchskærm, Apple CarPlay og meget mere.

Den sidste model i serien er Ford Transit Custom Sport, der tilbyder lidt flere hestekræfter, end de to andre modeller. Igen tilbyder denne model det samme standardudstyr som Limited-modellen, men i stedet med hele 185 hestekræfter. Denne model har blandt andet også 17 tommer alufælge, et mere sporty udseende, reparationskit samt sæder i dellæder. Custom Sport modellen er derfor til dig, der ønsker en praktisk men smart firmabil, der trækker lidt ekstra, og kører 14,5 km/l.