Belysning og arbejdslys er ikke det mest omtalte emne i særlig mange danske virksomheder. Ikke desto mindre er det af største vigtighed, for at skabe gode forhold på arbejdspladsen.

Vi er vant til at lyset bare er der og til stede, men mange firmaer kan spare mange penge på deres energiforbrug. LED er nemlig meget strømbesparende og betyder end alle alternativer.

I denne artikel ser vi nærmere på LED arbejdslys, de mange fordele og hvorfor du bør overveje at udskifte dine nuværende lyskilder. 

 

Fordele ved LED lys

Der er rigtig mange fordele ved LED lys og hvis du først får øjnene op for disse, kan det næppe være tvivl om at dine nuværende gløde pærer eller belysning bør udskiftes.

Vi har fundet det mest betydningsfulde fordele ved LED belysning, der får mange til at vælge dem. Der er kort sagt ikke nogen god grund til at lade vær. Se fordelene nedenfor:

  • Strømbesparende – op til 80 %
  • Lang levetid på op til 50.000 timer
  • Klart lys fra 1. sekund
  • Indeholder ikke kviksølv
  • Intet UV eller IR-lys
  • 5 x mere effektivt en glødepærer
  • Afgiver ikke varme og kan tåle kulde

 

Vigtigheden af belysningen i virksomheder

Der er ingen tvivl om at belysning er en vigtig del af alle arbejdspladser. Man må ikke undervurdere den negative betydning af, medarbejder ikke kan se ordentligt.

Det kan medføre mindre effektivt, større risiko for skader eller hovedpine hos de ansatte. Som i sidste ende vil være lig med mindre effektivitet og større fravær.

Se bare denne video om hvordan dårligt kontorlys kan medføre hovedpine:

 

Nu er denne her video bestemt ikke det værste eksempel. Prøv at reflekter over hvor mange penge det koster virksomheden, hvis 10 af dine ansatte arbejder 5 % mindre effektivt på grund af lyset. Det bliver til mange penge på et år!

Du kan læse mere om belysning til virksomheder i denne artikel på Industrimagasinet. Den ser nærmere på netop denne problemstilling som mange danske firmaer har.