Mange danskere elsker at kaste sig ud i små projekter og gøre det selv. Men for at resultatet bliver vellykket, er det bare afgørende du kender til diverse tips og tricks.

Vi har her udvalgt 3 gode videoer fyldt med anbefalinger og gode råd, du bør have i baghovedet, næste gang du kaster dig ud i et projekt derhjemme.

3 videoer til gør-det-selv manden

Er du gør-det-selv mand med hang til at ville klare de små projekter i hjemmet på egen hånd? Så har Byggefaget her været forbi Youtube, for at finde en række af de bedste videoer.

De handler om alt fra lægning af gulv og tag, til hvordan du maler på korrekt vis. Tjek dem ud hvis du gerne vil have et par gode råd med på vejen.

Lægning af gulv

Videoen her er fra Silvan TV og giver dig gode råd til hvordan du laver klikgulv. Det er en af de nemmere lægningsmetoder og vil derfor være anvendeligt i gør-det-selv samnenhænge.


Lægning af tag

En video om hvordan du lægger tag af Trapez typen. Den er lavet af firmaet Optimera, der ved en masse om byggeri, herunder taglægning. Se de gode råd herunder:

Guide til at male væggen på bedste vis

Mange danskere tror fejlagtigt at der kun er én måde at male på og glemmer derfor at have øje for de mange tips og tricks, der kan give et pænere resultat.

For selvom penslen skal svinges, er der mange måder at gøre det på. Byggefaget har derfor fundet en video, hvor du får tips til at male på bedste vis. Tjek den ud inden du går i gang: