Har du brug for et lån til ny vaskemaskine? Vi ser på hvor du kan søge finansiering af vaskemaskine, så du finder den bedste løsning.

Ansøg 100% gratis og uforpligtende hos online bankerne.

Søg lån til ny vaskemaskine

Vaskemaskinen er ikke til at undvære

Hver uge skal vi have vasket tøj, så vi ikke render rundt og lugter på arbejde, i skolen eller i andre sammenhænge. Til dette bruger de fleste en vaskemaskine og den kan være uundværlig i større husstande.

Alle badeværelser bør kort sagt have en god vaskemaskine, men hvis den går i stykker, er det nødvendigt at skaffe en ny hurtigt. Hvis du ikke lige har pengene til den, så læs med her, hvor vi ser nærmere på finansiering af ny vaskemaskine.

Hvem tilbyder lån eller afbetaling?

Til at starte med bør du altid undersøge, hvor meget det vil koste dig at låne pengene. Hør din rådgiver i banken og hvis deres tilbud ikke passer dig, kan du søge videre hos de mange lånefirmaer online eller hos den enkelte forhandler.

Hvordan du bør finansiere købet, afhænger meget af prisen på din nye vaskemaskine. Koster den 4.000 eller 10.000 kroner? Det er i det spænd de fleste modeller vil ligge i.

Går du efter en smart og moderne model, kan dit pengebehov hurtigt stige til 6.000 til 10.000 kroner. Her vil mulighederne på nettet ændrer sig og det samme vil de ofte hos forhandleren. Udgangspunktet er i hvert fald, at jo flere penge du behøver, desto større krav stilles der til dig som kunde.

Du bør gå efter de forhandlere som kan tilbyde dig billig finansiering – og det er altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud hos online udbyderne. Du kan nemt sammenligne udbydere, få overblik og ansøge via sammenligningstjenesten Termino.dk.

Afbetaling hos forhandleren

Vælger du at gå direkte til forhandleren, har de fleste af dem mulighed for finansiering via afbetaling, hvis du ikke kan betale med det samme. Hos Punkt1 kan du fx. søge helt op til 40.000. Du bestemmer selv hvor mange penge du har brug for og hvor hurtigt du vil betale dem tilbage.

Hos Punkt1 skal det være inden for 60 måneder. Du kan også bare betale for vaskemaskinen i faste afdrag, hvis du ikke er interesseret i at låne penge til flere ting på en gang.

Ved køb på afbetaling skal du huske at sikre dig, at der ikke påløber en masse ekstra omkostninger på købsprisen. For det er i sidste ende det samme som renter og gør vaskemaskinen dyrere end nødvendigt.

Vælg en miljøvenlig maskine

Når du skal ud og investere i en ny vaskemaskine, kan det måske umiddelbart virke smart at købe en billig en af slagsen. Men på sigt kan det godt betale sig at købe en miljøvenlig maskine, selvom den kan være en anelse dyrere end de almindelige.

For det første bør du altid tænke på miljøet, når du køber nye ting. Vores forbrug i vesten er en af hovedårsagerne til global opvarmning, da vi hele tiden køber nye ting, som firmaer skal producere. I sådan et køb-og-smid-væk-samfund er der nødt til at være nogle, der tager ansvar, og hvorfor skulle det ikke være dig?

Desuden kan du på sigt komme til at spare de penge, som en miljøvenlig vaskemaskine koster ekstra, da de bruger mindre energi, hvilket får din elregning til at falde betydeligt. Brug desuden også altid det miljøvenlige program på maskinen, når du skal vaske tøj, med mindre der er virkelig slemme pletter, du skal have af.